Latest Articles - All Articles

Installation Certifikat
Vi har påbörjat en uppgradering av certifikatet i butiken till EV-SSL. Detta för att öka tryggheten när ni handlar hos oss.Förhoppningsvis skall det mesta ha gått igenom nu, men det kan vara så att vissa sidor visar fel.Upptäcker ni något får ni gärna höra av er till oss...
0 comments on this article - view comments
Septemberrabatt om 20% på PLA/ABS/PETG från Torwell3D
Septemberrabatt om 20% på PLA/ABS/PETG från Torwell3D hos 3D-Grottan.se.Logga in på ditt konto i butiken och ange Kunpongkod "Torwell3D" Så långt lagret räcker eller fram till 30/9.För att rabatten skall gälla krävs det att du är inloggad på ditt butikskonto.Gäller ej redan lagda beställningar eller retroaktivt.Med reservation för tryckfel..
2 comments on this article - view comments
Think3DPrint3D Ltd - Återförsäljare
Vi har nöjet att introducera produkter från Think3DPrint3D Ltd i butiken.Think3DPrint3D Ltd har bla 32 bitars styrkorten DuetWifi DuetEthernet samt även den optiska proben IR ProbeDeras produkter hittar ni härVi beräknas få in första leveransen under vecka 35mvh\Björn..
2 comments on this article - view comments
AprintaPro PrintaFix - Återförsäljare
Vi har nöjet att introducera PrintaFix i butiken.PrintaFix är en spray som används för att förstärka bindkraften mellan utskrivet föremål och byggplatformen. Detta för minimera risken för warping eller att printen lossnar från platformen.Produkter från AprintaPro hittar ni härmvh\Björn..
0 comments on this article - view comments