Articles from Oktober 2016

Vi har för närvarande problem med att skicka och ta emot mail.Vi håller på med vår webleverantör att felsöka problemet.Under tiden ber vi er kontakta oss via facebook eller ring oss om det skulle vara brådskande...
0 comments on this article - view comments
Ny plast är på väg
Beställning kom iväg tidigare denna gång, men likväl lite sent.Vi räknar med att den skal landa i Göteborg V44.Det kommer med denna laddning ett nytt spännande filament från Torwell - Håll utkik..
1 comments on this article - view comments
Problem med DIBS gateway
DIBS har efter att bankerna bytt 3DSecure lösenord mot mobilt BankID  / engångssms fått problem med sin betalmodul.Det är ingen säkerhetsbrist eller att betalningen inte går igenom utan att man som kund får en sida med "bad gateway" som resultat efter betalning, vilket gör att man som kund lätt uppfattar det som att betalningen inte gått igenom.Vi har felanmält det och efter många rundor har nu DIBS påbörjat felsökning och rättning.Det är riskfritt att använda DIBS som betalning och även om man får "bad gateway" efter betalning så har allt gått rätt till och betalningen gått igenom. Vi ko..
0 comments on this article - view comments
Vi stänger för utleveranser från kl 11 den 4/5 och skcikar igen 9/5 pga långhelg...
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)