Björn Bachman

Björn Bachman

Det är jag som tillsammans med min familj driver 3D-Grottan.

Förhandlingar pågår med ett par potentiella köpare. Det är seriösa köpare som har för avsikt att utveckla verksamheten. Alla med gedigen erfarenhet från RepRapdomänen.Under tiden kommer butiken hållas stängd. Jag kommer personligen inte öppna butiken igen.Jag hoppas kunna annonsera inom en inte allt för avlägsen framtid vem det blir och när nyöppnande förväntas kunna ske (avhängigt köpare).mvh\Björn..
4 comments on this article - view comments
Tillfälligt stängt pga sjukdom. Bästa gissning på när vi öppnar igen är någon gång i maj.Under tiden kommer butiken vara sökbar, men det kommer inte gå att checka ut varukorgen.Update - Förhandling med seriösa köpare pågår. 3D-Grottan.se kommer med hög sannolikhet öppna igen under ny ägare. Och nej, jag säljer inte till vem som helst. Det här är duktiga killar...
18 comments on this article - view comments
Temporärt stängt Inför och under 3D Meetup
För att ha en chans att tömma backlogg och komma ikapp kommer vi stänga webbutiken för inkommande beställningar inför 3D Meetup.  De beställningar som ligger kommer skickas innan meetup.Vi öppnar igen efter Meetup.Vi ses i Helsingborg 14-15 Aprilmvh\Björn..
5 comments on this article - view comments
Lite för lite tid med allt
Efter 3 veckor tillbaka i fulltid med detta som bisyssla så - hinner jag inte med ordentligt.Det gör att beställnigar tyvärr tar betydligt mycket längre tid än tidigare.Självklart är vi ledsna för det och ber om ursäkt för både det och bristande lagerstatus!!Vi håller på och ser över vilka möjligheter som finns framöver.mvh\Björn..
6 comments on this article - view comments
Nyheter i vår
I den beställning som ligger mot vår plastleverantör finns lite nyheter.Vi har frågat vad ni saknar i butiken och här kommer några av de sakernaPLA+, en tuffare PLAABS+, en tuffare ABSTPE+, modifierad TPEWood+, mer trä, mer trä ..ASATPU, WushuFlex, i princip samma som Ninjaflex , men till ett bättre prisMarmorSparkling Black PLAVi hoppas ha detta på plats till början på februari.mvh\Björn..
7 comments on this article - view comments
Leveranser i Jul
Vi kommer som de flesta att försöka fira lite jul vi också.Det innebär att vi skickar så snart vi kan under perioden 22/12-31/12.Vi tackar alla trogna och nytillkomna kunder för ett fantastiskt 2017 och ser fram emot 2018.God Jul och Gott Nytt år!\Björn..
0 comments on this article - view comments
Driftproblem - Löst
Det pågick en veck, men skall vara löst nu.Vi arbetar dock vidare på en lösning som vi har mer kontroll över.Jag är ledsen över hur det påverkade tillgängligheten!\Björn..
0 comments on this article - view comments
Driftproblem
Som ni säkert märkt så har vi för närvarande problem med driften av vår butik.Vår Serviceleverantör arbetar på att lösa problemet sedan 27/11.Tyvärr påverkar det inte bar era möjligheter att lägga ordrar utan även våra möjligheter att packa/skicka.Jag är ledsen över hur det slår!\Björn..
4 comments on this article - view comments
Installation Certifikat
Vi har påbörjat en uppgradering av certifikatet i butiken till EV-SSL. Detta för att öka tryggheten när ni handlar hos oss.Förhoppningsvis skall det mesta ha gått igenom nu, men det kan vara så att vissa sidor visar fel.Upptäcker ni något får ni gärna höra av er till oss...
1 comments on this article - view comments
Septemberrabatt om 20% på PLA/ABS/PETG från Torwell3D
Septemberrabatt om 20% på PLA/ABS/PETG från Torwell3D hos 3D-Grottan.se.Logga in på ditt konto i butiken och ange Kunpongkod "Torwell3D" Så långt lagret räcker eller fram till 30/9.För att rabatten skall gälla krävs det att du är inloggad på ditt butikskonto.Gäller ej redan lagda beställningar eller retroaktivt.Med reservation för tryckfel..
2 comments on this article - view comments
Think3DPrint3D Ltd - Återförsäljare
Vi har nöjet att introducera produkter från Think3DPrint3D Ltd i butiken.Think3DPrint3D Ltd har bla 32 bitars styrkorten DuetWifi DuetEthernet samt även den optiska proben IR ProbeDeras produkter hittar ni härVi beräknas få in första leveransen under vecka 35mvh\Björn..
2 comments on this article - view comments
AprintaPro PrintaFix - Återförsäljare
Vi har nöjet att introducera PrintaFix i butiken.PrintaFix är en spray som används för att förstärka bindkraften mellan utskrivet föremål och byggplatformen. Detta för minimera risken för warping eller att printen lossnar från platformen.Produkter från AprintaPro hittar ni härmvh\Björn..
0 comments on this article - view comments
3D-Lac utgår ur sortimentet
3D-Grottan var först med att introducera 3DLac i Sverige. Detta redan 2014. Många tyckte i början - en hårspray - men allt eftersom den använts så har den fått bästa recensioner och säljs nu på flera ställen.Under våren har det varit strul runt upphovsrätten på denna produkt, varför det periodvis har varit svårt att få tag på den.Stridigheterna verkar dock ha lagt sig och en ny Europadistributör har utsetts. Vi anser dock att det har varit lite för många turer och väljer därför att inte längre sälja produkten.Som alternativ till 3D-Lac finns numera PEI, vilket är det förstahandsval vi rekommen..
1 comments on this article - view comments
Semesterstängt V30-31
Vi håller semesterstängt vecka 30-31 och öppnar igen vecka 32 med begränsade öppettider. Beställningar som görs under denna period kommer skickas så snart tillfälle ges, dock senast under vecka 32.Vi önskar alla en riktigt trevlig sommar!..
3 comments on this article - view comments
Visar 1 till 14 av 56 (4 Sidor)