Automatiska uppdateringar hos WSP stoppade butiken

Automatiska uppdateringar hos WSP stoppade butiken

Tyvärr har återigen automatiska uppdateringar hos WSP stoppat butiken. 

Efter en halvitmme i support har vi kommit fram till att det inte går att få förvarningar utan får räkna med detta. En klar besvikelse!

Vi kommer se över vad vi kan göra för att förbättra upptiden.


Björn Bachman Posted by Björn Bachman

Det är jag som tillsammans med min familj driver 3D-Grottan.

Related Articles

DIBS betalmodul åter i drift
DIBS - vår säkraste betalmodul, är åter igång igen efter att ha legat nere en vecka.Felet bestod i kombinationen av bristande dokumentation och att den APIAnvändare som krävdes i förra utgåvan av webbutiken inte längre fick finnas i nya utgåvan.Vi är mycket glada att ha modulen igång igen då den erbjuder extra säkerhet för dig som kund i form av Verified by Visa och MasterCard SecureCode. Funktionen innebär att du som konsument utöver att ange sina kortuppgifter även anger ett lösenord för att bekräfta ditt köp. Dessutom tar banken ansvar för eventuella bedrägeorier.  se mer..
0 comments on this article - view comments
Under månadsskiftet oktober/novemer har DIBS betalmodul påverkats av en uppdatering.Vi är osäkra på om felet ligger hos DIBS eller hos vår webleverantör och felsökning pågår.Under tiden tills vi hittat felet ber vi er använda andra betalmetoder.mvh\Björn..
Felet är hittat till updaterade regler i mod_security som driftades av wsp i helgen. I och med detta har vi hittat en väg runt och DIBS är åter i driftmvh\Björn..