Articles from December 2015

Kabeldimension
Vilken storlek skall jag ha på kabeln till värmepatron eller värmeplatformen?Generellt gäller kabelarena = pi / 4 * 1,277 * I / S    I=Strömstyrkan     S=Strömtätket (räkna med typ 8 eller så) För en värmepatron på 3.5A betyder det lite större än 0.5mm2 och för en värmeplatform som drar 12A större än 1.5mm2..
0 comments on this article - view comments
Årets slut närmar sig med stormsteg.För vår del innebär det att vi kommer hålla begränsade öppettider under perioden 22:a December till 1:a Januari.Ordrar som läggs under denna period kommer skickas så snart det går, dock senast 2:a januari.Tack för ett fantastikst 3D-År!mvh\Björn..
0 comments on this article - view comments
Vi måste tvärr hålla stängt den 17-18:e December.Ordrar som inkommer under dessa dagar kommer skickas den 21:a Decembermvh\Björn..
0 comments on this article - view comments
Ny Plast beställd
Återigen har vi överraskats av åtgången. Visserligen har vi inte tagit hem mer än ca 1ton i stöten pga dels tillgängligt lagerutrymme men också att det binder upp kapital.Ny plast är beställd från Torwel sedan mitten på November, men pga sjötransport kan vi inte väntas ha in det vi bristar förrän under Januari månad.Vi är ledsna att vi inte har kunnat ha stabil tillgång på denna kvalitetsplast, men hoppas att från nu så skall det bli bättre.mvh\Björn..
0 comments on this article - view comments
Enligt Postnord  kan de i dagsläget dessvärre inte lämna någon exakt prognos om när tjänsten åter fungerar, men återkommer så fort det fungerar igen...
Från 1/11 har Schenker och DHL beslutat höja priserna för paket i bla Sverige.DHL's prishöjning har varit moderat, men Schenkers har varit rejälTill följd av detta måste även vi följa med och höja våra priser för frakterna...
Under månadsskiftet oktober/novemer har DIBS betalmodul påverkats av en uppdatering.Vi är osäkra på om felet ligger hos DIBS eller hos vår webleverantör och felsökning pågår.Under tiden tills vi hittat felet ber vi er använda andra betalmetoder.mvh\Björn..
Felet är hittat till updaterade regler i mod_security som driftades av wsp i helgen. I och med detta har vi hittat en väg runt och DIBS är åter i driftmvh\Björn..
Vi måste hålla stängt under perioden 8-11 oktober. Ordrar som kommer in under dessa dagar kommer skickas den 12/10...
Påfyllning av filament
Det har varit tomt på filamenthyllorna ett tag. Vi ber om ursäkt för detta!Bakgrunden är att vi inte haft utrymme för att ta hem några större mängder och då åtgången varit strykande, så har vi inte hunnit med i försöjningskedjan med 8-12v leveranstid.Nu har vi i alla fall fått hem en ny laddning och kommer succesivt att uppdatera butiken med nytt lagersaldo.Några nyheterNylon i fler färgerABS i fler färger flouroscerandeFärgändrande (temperatur)HIPS i fler färgerPETG i fler färgerFlex i fler färgerVi har dock inte tagit hem så många av varje. Detta för att följa åtgången...
Made In Sweden
Detta videoklipp kommer från en av våra kunder, men vi gillar det så pass mycket att vi vill dela med oss av det. Med tilstånd av upphovsman...
0 comments on this article - view comments
Frakter Norden och Europa (inkl Norge) uppdaterade
Äntligen! Efter att inte fått med oss frakterna för EU och Norden i flytten från gamla webhotellet har vi tillslut fått tummarna loss och fått in dessa i butiken. ..
0 comments on this article - view comments
Flytten och uppgraderingen av webbutiken är i full gång. Vi ber om överseende för eventuella problem under denna tid.Flytten beräknas vara helt genomför till Måndagen den 15/6..
0 comments on this article - view comments
Delmoment ett av migreringen är nu avklarad. Vi har nu uppgraderat mjukvaran för butiken till senaste utgåvan och detta skall ge en tydlig prestandaförbättring.Delmoment två kommer vi genomföra Måndagen den 15/6 Det innebär att vi då flyttar hela butiken till ny webleverantör. Vi hoppas att även detta kommer ge lite bättre prestanda, men framför allt  förbättrad tillgänglighet.Det kommer behövas lite uppstädning efteråt med att ta bort tomma kategorier, flytta vissa produkter till "rätt" kategori och se till så att alla filament är filtrerbara i nya sökmotorn. Detta kommer.Vi ho..
0 comments on this article - view comments
Visar 1 till 14 av 23 (2 Sidor)