Ett problem kommer sällan ensamt

Ett problem kommer sällan ensamt

Den där plastleveransen - den som försenades i Kina pga problem med att få tag på kartong ( jo, det är sant, inte en undanflykt)- en liten statusuppdatering.

Den har blivit ytterligare försenad.:-(

Skeppet anlöpte enligt plan. Så långt, så bra. Men av någon anledning lossades inte vår container den 17:e, och båten är (hör och häpna) på väg söderut igen!
Bolaget som sköter våra sjöimporter har ännu inte lyckats få ut information från Göteborgs hamn om när möjligt datum för lossning kan ske.

När vi lade beställningen i november så var målet att ha plasten på plats i början av Januari. Det var för snart 8 veckor sedan.

Vi har flugit in plast för att täcka de värsta hålen och inte brista mot er kunder. Någonstans går dock en gräns för när vi måste sluta flyga in plast för att inte riskera företaget som helhet. Vi har nu nått den gränsen.

Jag kan bara hoppas på att våra kunder förstår att vi hamnat i en situation som vi varken kunnat förutse eller haft möjlighet att hantera.

Oavsett är jag mycket ledsen att det ser ut som det gör och ber ödmjukast om ursäkt för att hyllorna gapar tomma!

\Björn


Björn Bachman Posted by Björn Bachman

Det är jag som tillsammans med min familj driver 3D-Grottan.

Related Articles

Detta är pinsamt
Här står jag och skriver att vi skall bättra oss när det gäller lagerhållningen av vårt PLA och så lyckas vi sälja slut på en av våra färger vi tog hem mest av redan dag 1.Visst har vi marknadsfört Plasten från Torwell och visst är den bra, men detta hade vi inte räknat med.Ny beställning kommer i alla fall göras men det kommer tyvärr att dröja 1-2 månader innan den är på plats.mvh\Björn..
2 comments on this article - view comments
Lite Pinsamt
Denna gång var vi ute i god tid och beställning på ny plast gjordes den 23/11 med beräknad leverans till Sverige första veckan i Januari.Det var för 3 veckor sedan och nu börjar det gapa tomt i hyllorna :-(Vi försöker fylla hyllorna med plast vi flyger in. ..
5 comments on this article - view comments

2 Comments To "Ett problem kommer sällan ensamt"

Björn On 11.03.2017
Tjoho!! Plasten är här! Jag lägger in den under helgen :-) \B Reply to this comment
Martin On 09.03.2017
Inget nytt om plastleveransen? Reply to this comment
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

Write a comment

Your Name:
 
Your Comment:
Note: HTML is not translated!